Földhivatal Online oldalon miért nem tudok tulajdoni lap másolatot lekérni díjtalanul?
Figyelt kérdés
Idén májusban regisztráltam Ügyfélkapura. Májusban volt is 3db ingyenes lekérési lehetőség amit fel is használtam, de azóta semmi. Nem úgy van elvileg, hogy minden hónapban 3db-ot ingyenesen le lehet kérni? A nem hitelesre gondolok ez esetben, mivel a hitelesnek eleve több is a díja.2021. jún. 30. 15:22
1/2 anonim válasza:
Talán ezért:
"Természetes személyek számára évente két alkalommal díjmentes az elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdonilap-másolat lekérdezése 2017. március 16-tól kezdődően a közigazgatási ügyintézéshez kapcsolódó egyes illetékek és díjak megszüntetéséről szóló 2017. évi II. törvény 5.§ (2) bekezdése alapján."
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm. Akkor a havi 3 ingyenes lekérdezést akkor jól benéztem. Elvégre nincs kolbászból a kerítés.:)
2021. jún. 30. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!