Sürgős segítségre lenne szükségem, Németországban dolgozom és ide adózom. Valahogy vissza kerülhetek online felületen a magyar TB-be?
Apám mellé megyek dolgozni, ha Magyarországra fogok adózni, mert magyar a cég.
Fél éve jöttem ki.
A magyar TB-t elfelejtettem felmondani (fél éve nem is fizetem) , de apu azt mondta valószínűleg "kirúgtak".
Magyar állampolgár vagyok. Korábban Magyarországon dolgoztam és a leghosszabb munkaviszonyom egy év ahol be is voltam jelentve. Előtte is dolgoztam rendszeresen, de nem tudom mennyire jelentettek be...
Kérlek segítsetek, mert már költöznénk...Eléggé messze vagyunk Magyarországtól és nem tudunk csak úgy haza ugrani sem.
Köszönöm!!
Szia, nagyon rossz az ellátás a legtöbb államiban, nem is jár, mert nem TB műr, hanem eü. ADÓ. Inkább magán egészségbiztosítást fizess, ha mindenképp át akarsz jönni, 4000 Ft/hótól már van.
De mivel EU-ban fizetted, itthonra is érvényes, nem kell átjönni, csak egy helyen kell fizetni.
Ld. baloldalt a menüt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!