Mit tegyek most?
Oké, szóval.
A napokba írtam ki egy kérdést, bepánikolva, át nem gondolva, hogy haza küldtek stb.. nem sokan látták, ezért leírom a sztorit újra és kicsit máshogy megfogalmazva a mit tegyek most kérdést.
Szóval haza küldtek tegnap, a hatalmas nagy melegbe a párom és a szülei, nagyszülei, nagybátyjai, terhesen.
Egyszerűen be voltam pánikolva, hogy nem tudom majd nélküle felnevelni a gyereket, de édesanyám megnyugtatott, hogy mindenben segít majd nekem.
Viszont én nem szeretném, hogy lássák majd a gyereket, tehetek valamit ez ügyben, vagy esélytelen?
Mert ha akkor nem tartottak igényt rá, amikor haza küldtek, akkor majd később se tartsanak.
Szóval tényleg megköszönném, hogyha voltak valakik ilyen, vagy hasonló helyzetben s valahogy elérték azt, hogy se a család, se az apa ne láthassa a gyereket, leírná. Vagy valami tippeket, vagy tanácsot.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Házasok vagytok? Ha nem, akkor nem adod le az apasági nyilatkozatot és ismeretlennek jelölöd meg az apát.
Ez ellen a párod max perelhet téged, de ha kiderül, hogy az övé a gyerek, akkor még tartásdíjat kell fizetnie
A nagyszülőknek nincs láthatási joga.
Apukának van, aki elviheti a szüleihez amikor akarja a láthatási időben.
Ezt nem lehet korlátozni.
És ha az egész család gyógyszerezi magát, frontin, rivotril, alkohol, kábszer, stb?
Akkor is elvihetik?
Ha nem vagytok házasok és szülés előtt nem tesz apasági nyilatkozat,te nem adod meg az apa kilétét akkor a te nevedre kerül a gyerek. Így viszont gyerektartás csak akkor jár ha bíróságon tisztázódik az apa kiléte.
Természetesen ő is kérvényezheti fordítva, hogy a gyerek a nevére kerüljön, és a jogait gyakorolhassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!