Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha bértáblás helyen nem...

Ha bértáblás helyen nem léptetnek a bértáblában és én azt bíróságon megtámadom, akkor csak veszíthetek végső soron?

Figyelt kérdés

A bértábla előírja a kategórialépést, de nem léptetnek. Az ok evidens: ha léptetnének bért is kéne emelni.

Mivel helyi szinten ezt az ügyet nem lehet rendezni, így mi marad -bíróság.

De ha oda fordulok, bosszúból kirúgnak-noha léptetnek majd, csak épp ezt a léptetést nem sokáig élvezhetem ha maga az állás veszik el.

Tehát én CSAK veszíthetek?

ha nem teszek semmit, nem léptetnek tehát vesztettem

ha meg teszek akkor kénytelen kelletlen léptetnek, de egyben hamarosan ki is rúgnak-tehát vesztettem?

2021. jún. 24. 11:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor zárják már be azt a rohadt alapítványi iskolát? Vagy rúgnak már ki? Szerintem indítsunk erről népszavazást...
2021. jún. 24. 11:23
 2/18 A kérdező kommentje:

"Vagy rúgnak már ki?"

Soha, mert akkor 7-8 havi bérnek megfelelő távozási pénzt kéne leszurkolniuk.

SOHA.

2021. jún. 24. 11:28
 3/18 Micimacko67 ***** válasza:
95%
Követelem az illetékes magyar hatóságoktól, hogy a kérdezőt tiltsák el ettől a szellemi környezetszennyezéstől!
2021. jún. 24. 11:31
 4/18 A kérdező kommentje:

Követelem az illetékes magyar hatóságoktól,"

Miért nem azt követeled, hogy a munkáltató tartsa be az írásos szerződéses kötelezettségvállalását? nem lenne egyszerűbb?

2021. jún. 24. 11:35
 5/18 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Miután kamuzol mar itt sokadik alkalommal...ez felejtős!
2021. jún. 24. 11:37
 6/18 anonim ***** válasza:

"Soha, mert akkor 7-8 havi bérnek megfelelő távozási pénzt kéne leszurkolniuk."

A végkielégítés legmagasabb tétele: hat havi fizetés.

2021. jún. 24. 12:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem jobb ötletem van, rúgjanak inkább ki és bármilyen jogcímen még fizettesenek is veled amiért itt minket idegesítettél.
2021. jún. 24. 12:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Menjél dolgozni, ne az adófizetők pénzéből tartsd el magad. A legtöbb ember, aki közpénzből van fizetve egy semmirekellő ingyenélő. Gondolom te sem agysebész vagy egy állami kórházban.
2021. jún. 24. 13:44
 9/18 A kérdező kommentje:

" rúgjanak inkább ki és bármilyen jogcímen még fizettesenek is veled"

Oké!! ÉN BENNE VAGYOK!! HAJRÁ!!

de akkor annak a "jogcímnek" a bíróság előtt is meg kell állnia.... hát várom a kirúgást! JOGCÍMMEL.

HAJRÁ!

2021. jún. 24. 18:56
 10/18 A kérdező kommentje:

"A végkielégítés legmagasabb tétele: hat havi fizetés."

És a 90 napos felmondási idő és a 4 havi végkielégítés egyben hány havi bérnek felel meg összességében? nem 7nek?

2021. jún. 24. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!