Beleszólhat a szomszéd abba, hogy a telkemen belül hova teszem a medencét?
Van egy "kedves" szomszédasszonyunk, aki nagyjából abba is szeretne beleszólni, hogy mikor veszünk levegőt.
Vettünk egy puhafalú medencét, hogy ne főjünk meg a nyáron. Ez a kerítéstől 2,5m távolságra van. A szomszédasszony küldött egy "felszólítást" hogy szüntessük meg a medencét, mert balesetveszélyes az Ő számára, mert ha beleesik, akkor belefullad. Felőle direkt csináltunk egy 2m magas nádszövet kerítést a normál kerítés elé, hogy ne leskelődjön állandóan, de azóta létráról kukkol.
Ugye ilyen indokkal nem jekenthet fel birtoksértésért, hiszen az én kertemben van a medence.

:DDDD Ezzel most feldobtad a napom.:D
Egyébként ti jelenthetnétek fel a kukkolás miatt.

Nehogy már még én pitizzek egy ilyen alja népségnek.
Az én szomszédom is bepróbálkozott amikor megvettem a házam.
Elmondta hogy hogyan volt eddig. Én meg elmondtam hogy hogyan lesz mostantól. Volt néhány feszült hónapja hiszen előtte 20 évig vigyázzba álltak neki a szomszédok. De megszokta az új rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!