Nem tudom ledolgozni a felmondási időt.Ha van 15 nap felmondási időm,akkor előbb mondjak fel,es ugy menjek tappenzre?Vagy fordítva?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 17:43
1/16 anonim 

válasza:

Csak egy tanács: ha az új hely nem vár, lesz.ja, hogy kotelességed van, akkor a jogaidat is le fogja tojni.
2/16 A kérdező kommentje:
Más miatt nem tudom ledolgozni.Nem új munka miatt.De a kérdésre jó lenne válasz.Nem voltam még ilyen helyzetben
2021. jún. 21. 18:11
3/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom benne vagyok e mar a harom hónapban.Mert nem tudom az egyszerüsített foglalkoztatás is próbaidőnek számít e.
2021. jún. 21. 18:13
4/16 anonim 

válasza:

Egyszerűsített foglalkoztatásban dolgozol?
5/16 A kérdező kommentje:
dolgoztam10 napig utána meghsszabbították.Végül lett belőle állandó.Marcius 10-től egyszerusitett,ápril 19-től pedig állandóra vagyok.Mindezt közvetítőn keresztul.Attól félek,ha nem tudom ledolgozni akkor esetleg nem fizetnek ki.
2021. jún. 21. 19:05
6/16 A kérdező kommentje:
De ha nem is szamit bele az egyszerusitett,akkor is már juni 21 van,tehat 19-e elmúlt.
2021. jún. 21. 19:08
7/16 A kérdező kommentje:
Na belezavarodtam:)
2021. jún. 21. 19:10
8/16 anonim 

válasza:

Határozatlan idejű a szerződés?
Mi az oka, hogy nem tudod ledolgozni?
10/16 A kérdező kommentje:
Igen határozatlan idejű.3 ho probaido.Azért nem tudom ledolgozni,mert sürgősen el kell költözzek,olyan körülmények lettek.Ezt itt nem nagyon részletezném.
2021. jún. 21. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!