Emberi jogok megsértése?
Figyelt kérdés
Telefonos beszélgetésről lenne szó amit kedvezményezetem az ügyelet felé, saját magán dolog stb de ezt most random emberektől visszahallom hogy ezzel a problémával kerestem fel egy ügyeletet.
Ehhez kinek lenne köze vagy ezt így lehet?
Senkinek semmi köze semmihez, így hogyan bízzon az ember akárkiben?
Legalább ennyit elvárnák hogy a saját magánügyem kezeljék tabuként.
Felháborító hogy ilyen van.
Szégyen az egész, aki tud segíteni hogy ilyenkor mit szabad vagy kell csinálnom az írjon, most akármilyen problémával hív az ember, az tudnia kell mindenkinek?
2021. jún. 20. 04:38
1/4 anonim válasza:
Igen, tudnia kell. Azért ha valakinek nincs ki mind a négy kereke, azt érdemes tudnia másoknak is hogy kitől tartson.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt se tudod miről van szó, viccesnek viccesnek tartja pár egy szinten gondolkodó ember, de én nem értem a tréfát, ebben az országban már megszokott a szánalmas mutogatás aztán mindenki elvárja hogy legyen valahogy..
2021. jún. 20. 04:54
3/4 anonim válasza:
Keresed meg az adatvédelmi hatóságot, hogy mi erről a véleményük. Lehet, hogy megbüntetik őket.
4/4 anonim válasza:
Orvosi ügyelet esetén a betegjogi képviselőnél tehetsz panaszt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!