Miért nem olvassák el az emberek a "pedofil törvényt"?
"Mert én ha jól értelmezem ezzel a törvénnyel semmi gond nincs."
"A melegek meg nincsenek összemosva a pedofilokkal legalább is ÉN sose gondoltam"
Már megint itt a jóhiszeműen rosszhiszemű narancsbirka törvénykezéshez semmit sem értő alfaja. Az egész lényege az, hogy egy országot nem a "szerintem"ekkel lehet irányítani, hanem törvényekkel. És ha a törvényeket értelmezhetetlenül ködösre hagyjuk csak azért, hogy majd a fideszesekkel feltöltött szervezetek kidolgozhassák utólag a pontos szabályozást, az a szólásszabadság, önkifejezéshez való jog elnyomásán kívül másra nem vezet.
"Legyen valaki meleg, legyen leszbikus, lehet részemről bármi, de a gyerekeket ne keverjük már bele ebbe. Majd ő eldönti később mit akar, és kész."
Te gondolom 18 éves korod előtt egyszer nem csókolóztál, egy kapcsolatod vagy akár nemiséggel kapcsolatos gondolatod nem volt, ugye? Ez így megy: a 18. szülinapján mindenki fejében átkapcsolódik valami és csak utána morfondírozik el az ilyeneken. Ekkora marhaságot két csoport tud komolyan gondolni: a dolgot még meg nem tapasztalt 12 évesek, meg az ősboomer nyugdíjasok, akik rég elfelejtettek mindent a fiatalságukból. Te melyik vagy?
Olvastam. Annyira nem szörnyű, mint sokan beállítják, de egy gumitörvény. Nem mondja meg, hogy mit jelent a homoszexualitás népszerűsítése.
Sok filmet így csak késő tudnak leadni, mert van benne egy leszbi csók és hasonló problémákat szülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!