Jogosan felebezhetek ebben az esetben? Súlyos testi sértés , önbíráskodás
Dióhélyban:
Történt egy sajnálatos ügyem, melyben másodrendű vádlott voltam. (2017)
( [link] )
Még mielőtt bárki ócsárolni kezdene, nagyon szégyenlem ami történt tényleg, az esemény után egy héttel vissza mentem bocsánatot kérni a sértettől.
Lényeg a lényeg belekeveredtem egy súlyos testi sértés\önbíráskodásba.
Súlyos testi sértés = Az első rendű vádlott azaz nem én, eltörte a sértett, állkapcsát.
A sértett elmondása szerint én test szerte rugdostam (amiről nincs bizonyíték fotó stb...)
A sértettnek platina implantátumot kellet behelyezni ami 500.000 Ft volt, amit nyilván állt neki a TB, de most a TB rajtam\rajtunk próbálja behajtani ezt az összeget.
Ezen összeget én úgy gondolom, hogy nem nekem kéne megfizetnem, hanem az első rendű vádlottnak, aki gondoskodott arról, hogy az az implantátum bekerüljön oda.
A sértett is a vallomásában elmondta, hogy nem a másodrendű vádlott törte el az állkapcsát.
Ez ügyben szeretnék ügyvéd segítségével felebezni.
Szerintetek jogosan?
Jelenleg egyedűl tartom el a családom van egy egy éves kisfiam, feleségem jövedelme 40 ezer forint.
Albérlet stb...
Köszönöm a segítséget.
Ha még a perköltséget is fizetni akarod, akkor hajrá…
A legolcsóbban úgy úszod meg, ha megegyezel a részletfizetésről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!