Így mit tehetek, hogy legyen kártyám!?
A munkám miatt utaznom kell. Ezért be adattam az oltást. (Szputnyik) de Olyna mellekhatasa lett, hogy a másodikat semmiképp sem adatok be, az szerintem megölne..
Viszont kártyára szükségem van, nem szeretném elvesziteni a munkám. Még elfogadja a kártyám, de tudom h már nem sokáig.
Én így h már egy oltasom van, gondolom nem mehetek ellenanyag szűrésre, hogy hátha kapok úgy legalább pár hónapra kártyát!?

" Olyna mellekhatasa lett, hogy a másodikat semmiképp sem adatok be, az szerintem megölne.."
Milyen mellékhatása lett? A legtöbb embernek magas láza volt az első után, a második után meg semmi.

Nekem sem első, sem második után nem volt semmi, de nem vitatom, hogy neked igen.
Viszont az első után megkaptam a kártyám. Nincs rajta lejárat.

Távvezérléssel? Vagy hogyan válik érvénytelenné.
Mindegy, de nem is ez a lényeg.
Orvossal kellene megbeszélni a dolgot, mit tanácsol. Ha súlyos mellékhatásai voltak, akkor esetleg a második lehetne eltérő termék.
Talán a protokoll nem zárja ki.

"de Olyna mellekhatasa lett, hogy a másodikat semmiképp sem adatok be, az szerintem megölne.."
Ne drámázz már, te hópihe. Mi volt az a mellékhatás, 1-2 napnyi hőemelkedés, neadjisten hidegrázás? Ezek közismert mellékhatások. Az emberek 99%-a azért nem tartja említésre méltónak, mert nem kisbabák és kibírják. Szedjél Algopyrint, Cataflamot, stb.

"Távvezérléssel? Vagy hogyan válik érvénytelenné."
Mondjuk a rajta lévő QR-kód érvénytelenítésével? Mert az ellenőrzés úgy zajlik, nem szimplán a plasztik felmutatásával.

Lázam is volt igen, 2 napig, de ezek egy héttel utána jöttek.
Azelőtt soha nem volt gondom, főleg ilyen nem. Sportolok, nem iszom, nem dohányzom, nem öröklődő, makk egészséges 24 éves vagyok!
Arról nem is beszélve h a menzeszem is megbolondult. De félve írom, hogy NEM ez volt a kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!