Megkaptam május közepén az első sinopharm oltásom, a másodikat még nem keptem elméletben jövőhéten mennék, viszont nem úgynézki, hogy az eu más országaiban nagyon elfogadnák a kinai oltást van lehetőségem, hogy most nyugati oltást kérjek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 10:10
1/7 anonim válasza:
Más országok nem foglalkoznak oltással.
2/7 anonim válasza:
Nincs, de vedd fel nyugodtan a Sinopharmot, a fogyatékos EU-politikusokkal pedig foglalkozunk később.
3/7 anonim válasza:
Sok országban elfogadják a Sinopharmot, mert WHO sürgősségi engedélyt kapott. Mehetsz vele Szerbiába, Szlovákiába, Romániába, Szlovéniába, Horvátországba, Ciprusra, Ausztriába, Spanyolországba, és mivel Németország enyhített a beutazáson, úgy tudom, ha tőlünk vonattal mész vagy autóval, nincs karantén. Meg egyébként biztos kihagytam jópár országot.
Mellesleg, hiába kérnél más oltást, nem fognak adni. Végső soron meg igazából az a legfontosabb, hogy biztonságban legyél.
4/7 anonim válasza:
Nem fognak más típusú vakcinából beadni második adagot, mint amelyikből az elsőt kaptad.
Később esetleg majd vehetsz pénzért Modernát, ha valóban bevezetik, hogy megvásárolható lesz (ez tegnapi hír).
5/7 anonim válasza:
Nem kaphatsz más típusú vakcinát, egyik ismerősömnél is felmerült, neki egészségügyi okból, de neki sem engedték.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Elfogadom a sorsom és ígyjártam. Bár csak nem lesz belőle probléma.
2021. jún. 8. 13:37
7/7 anonim válasza:
Nem lesz, nyugi. Én Pfizert kaptam még márciusban (nem én kértem, így hozta az élet és az első felajánlott vakcinát elfogadtam, lehetett volna bármelyik), de az indiai és a további mutációk miatt elég jó esélyt látok rá, hogy az fog a legjobban járni, aki a kínait kapta. Ha fél év múlva kelleni fog egy újabb dózis, ott én kifejezetten a Sinopharm vakcinát szeretném választani, feltéve hogy lesz erre lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!