Mi ez a Magyar Állam Tulajdonosainak Társulása (MATT)?
Megtalált egy bolond nő, mutogatott valami kamu személyit, meg parkolókártyát amivel ingyen lehet parkolni az egész országban. Erre kapott egy mikulás csomagot ma, azt mondogatta nem lesz belőle semmi csak levelezgetni kell el lesz intézve. Valaki össze tudná foglalni mi ez az egész?
Szerintem ez és az ehhez hasonló agymenések kifejezetten veszélyesek a társadalomra.
Hogy lehet egy ilyen hülyeséget egyáltalán kitalálni? Mai napig bíztam benne, hogy nem lehetnek ennyire hülyék az emberek...
Kedvencem, hogy ezek az emberek úgy gondolják, hogy rájuk a törvények nem érvényesek.
Miért? Nekem senki ne hozza példának ezt a hülyeséget, hogy párhuzamos állam és "tények nyilatkozata", mert kiröhögöm...
Aki azt írta hogy kérdezzünk és tájékozódjunk. Én kérdezek. Kérlek világosítsatok fel ezzel kapcsolatban.
Esetleg megoldható hogy ne fizessek adót sőt semmilyen sarcot az államnak?
Hisz jogi fikció.
#25-ös ebben a videóban mit nem értesz, mi az elrettentő?
Teljesen egyértelmű. A közölt tényeket bárki leellenőrizheti a korábbi Alkotmány és a (széles körben - nemhiába - tákolmánynak nevezett) Alaptörvény vizsgálatával. Ugyanígy az USA-ban bejegyzett Magyarország nevű céget az USA cégnyilvántartásában.
Megerőltető végiggondolni, és hihetetlen ez az egész, amit ez a maffiaállam véghez vitt. De érdemes a MATT oldalát is tanulmányozni, hogy az ember szembesüljön EMBERI mivoltával, és felülkerekedjen azon, hogy egy jogi fogalom alá rendelve "személyként" tekintsen magára.
#26 és #27. A MATT már egy adórendszert is kidolgozott, ahogy oktatási és más területekre is. Nyilván nem "megúszni" kell az adózást, hanem egy igazságos rendszert működtetni.
Vegyétek fel a kapcsolatot velük a konkrét kérdéseitekkel!
Én pl. a népszavazást tagadtam meg, és mégsem kaptam 200 ezres büntetést, ahogy azzal akkor a kormánypropaganda riogatott. Azért, mert nincs hozzá jogalapjuk! A népszámláláshoz az illegitim orbán-kormánynak, a büntetés kiszabásához meg a KSH-nak. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!