Ez bűncselekménynek számít?
Jj, már megint én ülök fordítva a lovon, úgy látom. De azért leíyrom a véleményem, hátha nem csak én vagyok ilyen deviáns az itt olvasgatók között...
-ha nem tetszik a levelezés, letiltod, és kész. Probléma megoldva, nem kell győzködni, hogy jaj, de csúnya dolgot tesz. Ha nem tiltod le, akkor mégis izgat valamiért, akár csak azért, mert 'jobbnak' érzed magad így a barátnőnél.
-mi jogosít fel az erkölcscsősz szerepre? Miért szólsz bele számodra vadidegen ember életébe?
-nem derült ki, hogy a lány kiskorú-e, mert ha nem, akkor hogy a fenébe merülhet fel benned az, hogy egy felnőtt nő magánéletét vagy a partnerkapcsolatának egy szeletét a nő apjával oszd meg?
Összefoglalva: ha van saját életed, akkor foglalkozz azzal, ezt eléred 10 s alatt(tiltás) , ha meg nincs, akkor dolgozz azon keményen, hogy legyen. Mindenki jobban jár, Te is és a környezeted is. Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!