Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez bűncselekménynek számít?

Ez bűncselekménynek számít?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki egy ideje folyamatosan próbálkozik, már elég perverz dolgokat is írt, sőt olyan képeket is küldött magáról. Viszont van bártnője akit elég szemét módon még ki is beszélt nekem még szexuálisan is, hogy miért ne foglalkozzak vele. Szeretném elküldeni a lánynak a beszélgetést, a képeket nyilván nem mert arról biztosra tudom hogy bűncselekmény lenne. Az viszont nem lenne az, ha a beszélgetést küldeném el neki?

2021. jún. 1. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Miért akarsz bosszút állni, és lányt, sőt az apját belekeverni? Belementél, nem jött össze, nyeld le a békát.
2021. jún. 1. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Tudod hol lakik a csaj? Sulija? Nyomtasd ki, ujjlenyomat ne legyen rajta, név kihúzva és dobd be a postaládájába, egy "jóakaró levéllel". Ha nem hiszi el, úgy kell neki. Ha elhiszi, akkor meg elkezdi nyomozni. Mivel nem te küldöd át, így nem sértettél levél titkot, a telefonodat/emailodat bárki "feltörhette". A lényeg h közvetlen bizonyíték nem lesz, csak közvetett.
2021. jún. 1. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Nincs tiltógomb a telefonodon, messengereden? Mentsd el egyébként bizonyítékként ha zaklatásba csapna át a dolog akkor valamivel alá tudd majd támasztani az eljárás során. Egyébként nem bűncselekmény, de polgári pert indíthat elvileg (az más kérdés hogy nem fog).
2021. jún. 2. 00:09
 14/17 anonim válasza:
44%

Jj, már megint én ülök fordítva a lovon, úgy látom. De azért leíyrom a véleményem, hátha nem csak én vagyok ilyen deviáns az itt olvasgatók között...

-ha nem tetszik a levelezés, letiltod, és kész. Probléma megoldva, nem kell győzködni, hogy jaj, de csúnya dolgot tesz. Ha nem tiltod le, akkor mégis izgat valamiért, akár csak azért, mert 'jobbnak' érzed magad így a barátnőnél.

-mi jogosít fel az erkölcscsősz szerepre? Miért szólsz bele számodra vadidegen ember életébe?

-nem derült ki, hogy a lány kiskorú-e, mert ha nem, akkor hogy a fenébe merülhet fel benned az, hogy egy felnőtt nő magánéletét vagy a partnerkapcsolatának egy szeletét a nő apjával oszd meg?

Összefoglalva: ha van saját életed, akkor foglalkozz azzal, ezt eléred 10 s alatt(tiltás) , ha meg nincs, akkor dolgozz azon keményen, hogy legyen. Mindenki jobban jár, Te is és a környezeted is. Szép napot neked!

2021. jún. 2. 09:50
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha annyira semleges lennél felé tiltottad volna és kész. Kicsinyes bosszúkon kattog az agyad, szerintem gondolkozz el ezen.
2021. jún. 2. 11:07
 16/17 anonim válasza:
0%
Szerintem az elég valószínű hogy aki ilyen annak pont ilyen a csaja mi van a ő is küld másoknak képet es ha a csajan elküldött a kepeket meg sértődik majd egy havwrnak szolsz szerezene a csajtol is majd azokat pasinak igy mind a ketten elgondolgodnak hogy jo ez igy vagy sem
2021. jún. 11. 01:46
 17/17 anonim ***** válasza:
jelentsd fel
2021. jún. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!