Polgárőrökön megtűrik a rendőrségi egyenruhát?
Azt a ruhát amit hordanak a tűzoltók, rendőrök, bv-sek. Sok polgárőrön látni, csak más feliratokkal.
Megengedett vagy megtűrt kategóriába tartozik?
Nem, nem a formaruha. 10M gyakroló. A formaruha hátára nem tépőzárral kell a feliratot feltenni, illetve zipzáros.
A neten találtam sok képet amin a 10M látható, ezért kérdezem
A láthatóságiról ne is beszéljünk. Van amelyik konkrétan egy rendőrségi átvető, amin kicserélték az alsó POLICE fényvisszaverő szalagot, meg a hátsó feliratot lecserélték.
igaz hogy jobban össze van rakva, mert az OPSZ mellény atomjaira hullik szét.
Kérdezem, nekem is van 10M gyakorló, a formaruhát saját pénzemből kellene venni, ezért annak használatát gondoltam.
Viszont az OPSZ illetve a jogszabály úgy fogalmaz, hogy rendvédelmi szervek egyenruháját, vagy megtévesztésre alkalmas ruházatot, nem lehet viselni.
BÁRMILYEN ruha lehet rajtad, a kukás mellénytől, az Armani öltönyig, AMÍG, nincs rajta "RENDŐRSÉG" felírat és/vagy logó.
10M is lehet, felírat nélkül, vagy "POLGÁRŐRSÉG" felírattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!