Mi lesz a nürnbergi per eredménye?
Figyelt kérdés
Már látszik a fény az alagút végén!
Július 3-án kezdődik a több mint 1000 jogász és 10000 orvos közreműködésével készült nürnbergi per tárgyalása.
Terítékre kerülnek a maszkok, a PCR tesztek, a kísérleti vakcinák, illetve az összes ránk kényszerített járványügyi intézkedés.
Én a magam részéről szívből kívánom, hogy kiderüljön végre az igazság.
Te hogy érzel ezzel kapcsolatban?
2021. máj. 27. 09:28
32/45 anonim válasza:
Nyilván semmi, de azért kíváncsi vagyok milyen mesét talál ki a kérdező :D
33/45 anonim válasza:
Semmi, mert nem érkeztek meg időben a megrendelt alufóliasisakok.
34/45 anonim válasza:
Valaki linkeljen már be valamit hogy mi történt, nem találok az eredményről semmit.
35/45 anonim válasza:
Mert még nincs is eredménye.Július elején indult,nem is értem hogy lenne eredménye ilyen rövid idő alatt mikor sokszor polgári perek is elhúzódhatnak akár hónapokig is nemhogy egy ekkora kaliberű dolog🤦♂️🤦♂️Alusipka ide vagy oda mert mindenki annyira okosnak hiszi magát
36/45 anonim válasza:
Itt egy friss interjú a főnökkel:
37/45 anonim válasza:
35: ez is polgári peres eljárás, csak a kitalálója próbálja beállítani valami hatalmas dolognak
39/45 anonim válasza:
Na kérdező, mi lett? Igen csendes lettél...
40/45 anonim válasza:
Itt tart a folyamat, ha valakit tényleg érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!