Támogatnátok annak a legalizálást, hogy az etnikai éttermek bármilyen állat húsát felszolgálhassák, ami nem veszélyeztetett, és hagyományos abban a kultúrában?
Figyelt kérdés
Tehát pl. a koreai étteremben lehessen kutyahús, a kínaiban skorpiókebab, a thai-ban patkánykebab, a mexikóiban óriáshangya, a khmer-ben sült pók stb.2021. máj. 25. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/6 anonim válasza:
Felőlem. Azért megnézném azt, aki Magyarországon beül sült pókot vagy óriáshangyát enni.
2/6 anonim válasza:
Miből gondolod hogy jó az nekünk, ha idetéved egy majom, akkor a dzsungelt is utána kel hozni.
4/6 anonim válasza:
Nem. Akkor lehetne tobzoskát, denevért, bármit. Egyáltalán nem egészséges, az ilyen helyeken amúgyis nagy a fertőzésveszély, hiába csak csirke vagy disznó van, könnyen belefutsz nyers húsba is, amit lehet nem is tároltak megfelelően. Na az ilyen állatoknál meg főleg, nem is lehet tudni milyen egzotikus vírussal/baktériummal vannak fertőzve. És igen, nem kell a dzsungelt utánuk hozni. Ha annyira ízlett nekik az a kaja, menjenek csak vissza, de ne fertőzzék a testünket és a kultúránkat. Aki meg megeszik egy társállatot, annak a gyerekét is felszolgálnám mellé.
5/6 anonim válasza:
Van amit engedélyeznék, van amit nem. Tárolástól, beszerzéstől állattól, függne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!