Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha barátnőm néven van az...

Ha barátnőm néven van az előfizetés, de az én számlámat terhelik a részletfizetéssel, akkor jogosan követelhetem a telefont?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés csak. Ha összevesznénk, és szakítanánk, akkor a telefont vissza tudnám szerezni? Vagy mi történne akkor, ha nem fizetném a részleteket?

2021. máj. 24. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a nevére szólt az adásvételi? Szerintem ez számít csak.
2021. máj. 24. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajod nevén van a szerződés és te csak megadtad a számlaszámod hogy onnan lesz fizetve a részlet téged nem terhel semmi fizetési kötelezettség. Ugyanakkor a telefon sem lesz soha a tiéd, mert nem a te neveden van.
2021. máj. 24. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Maradjon gerincünk! Ha összevesztek és szétváltok akkor onnantól simán fizesse magának.
2021. máj. 25. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szétválnátok és rossz hangulatban, akkor a csoportos beszedési megbízást, amit rátetettél a bankszámládra egyszerűen töröld (akár online, akár a bankodban). Onnantól kezdve az exbarátnőt fogják már kergetni fizetési felszólításokkal és új rendszeres fizetési mód beállításával.
2021. máj. 25. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!