Üzenetek hadat jogilag egy országnak akkor ha nem vagyok állam nem vagyok állam vezetője se hanem csak egy magánszemély vagyok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 10:37
1/12 anonim válasza:
Miért ne üzenhetnél? Legfeljebb behugyoznak a röhögéstől!
4/12 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel hogy jogilag érvényes lesz e. Az áldozatot még nem választottam ki egyenlőre figyelem hogy ki mit csinál. Nehogy véletlenül egy olyan országot támadják meg amit egy ártatlan politikus vezet.
2021. máj. 23. 10:55
6/12 anonim válasza:
"Nehogy véletlenül egy olyan országot támadják meg amit egy ártatlan politikus vezet."
Akkor csak a Délisark jöhet számításba!
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom de mi van ha valahol mégis van egy ilyen ország én meg pont azt igazom le? Hogy nézne ki ez az eletrajzomban?
2021. máj. 23. 11:29
8/12 anonim válasza:
A jobb és a bal-libernyákok rögtön lenáciznának.
9/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem kiirtani A karomat országot csak leigázni
2021. máj. 23. 11:41
10/12 anonim válasza:
Ezzel csak az a probléma, hogy ha te ezt mint pista a hegyről teszed az terrorcselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!