Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kiderül hogy a covid...

Ha kiderül hogy a covid oltásoknak valami nagyon durva mellékhatása van (tegyük fel hogy összesnek pfizertől a szputnyikig) és milliók halnak meg miatta, kit fog terhelni a felelősség? gyártókat, kormányokat, orvosokat vagy senkit?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 23:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Talán azért "hallgat" a sajtó, mert hülyeség, amit írsz, egyetlen oltásnak sem az a lényege, hogy megalvassza a vért. Ennyire te se lehetsz konteós. Az meg gondolom nem zavar, hogy egy blogot hozol fel forrásnak, ahova bárki írhat és bármit.
2021. máj. 16. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Az ne is zavarjon, hogy a blogban ott a tanulmány medrxiv linkje. Ami valóban nem peer reviewed egyelőre de ennyiben lehet csak belekötni ha valakinek tényleg nagyon nagy buta arca van.
2021. máj. 16. 15:34
 13/25 anonim ***** válasza:
"ennyibe lehet CSAK belekötni" hát végülis teljesen jogos, hogy egy véleménycikket tényként tálalsz. Mondjuk azt is kétlem, hogy ez van benne leírva, hogy "Az oltás lényege az a bizonyos tüske megalvasztja a vért" és nem fogom végigolvasni, hogy megtaláljam azt a részt, amiből te ezt szűrted le, mert ez úgy hülyeség, ahogy van, erősen kétlem, hogy ez le lenne írva. Az oltás lényege, hogy immunválaszt váltson ki és annak az ég világon semmi köze a véralvadáshoz.
2021. máj. 16. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:
Továbbra is egy tanulmányról van szó és természetesen arról írhatnak ezer véleménycikket nyilván akár tetszik neked akár nem, ez senkit nem érdekel.
2021. máj. 16. 15:41
 15/25 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod senkit nem érdekel, hogy nekem tetszik-e, ezt eddig is tudtam, ahogyan senkit nem érdekel a cikk se, hiszen nincs tele a net azzal, hogy "úúúristen kiderült, hogy az oltások szándékosan véralvadást okoznak". Tudom-tudom, elhallgatja a sajtó, minden ujságíró, az összes lap szerkesztője és az összes TV, rádió le van fizetve ezért nem szólnak róla.
2021. máj. 16. 15:49
 16/25 anonim ***** válasza:

#15 Nagyon szarul dolgozhattak ezek a kutatók, ha szándékosan olyanra készítették a védőoltást - ahogy a vitapartnered feltételezi - hogy megalvasszák a vért, de hiába adták már be millióknak, csak nem sikerül ilyen embereket találni akiknél sikerült is.

Gondolom az meg véletlen mellékhatása lett - szerinte - hogy védenek a covid fertőzéstől. :)

2021. máj. 16. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
A tanulmány a konklúzión túl sem azt nem állapítja meg, hogy nem alakul ki az immunitás sem azt, hogy mindenkinél fatális kimenetelű a tüskék vérlemezkékkel való interakciója. De az ilyen tanulmányokat amúgy sem levegőbe összevissza hadováló szektás hitűeknek a figyelmébe ajánlom, ti már menthetetlenek vagytok úgy gondolom. A tudományban hívőknek viszont biztosan mondani tud valamit ha elolvassák és értelmezik. Nektek meg jóccakát! :D
2021. máj. 16. 16:17
 18/25 A kérdező kommentje:
nincs értelme itt vitázni majd 10 év múlva az egyik csoport szégyenteljesen vagy nevetve, a másik csoport vagy nevetve vagy sehogy se gondol vissza erre mert már elvitte a vérrög... Hinni ma már senkinek sem hihet az ember saját laborom meg vakcinám és kísérleti egerem meg nincs a kutatáshoz
2021. máj. 16. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Nincs értelme vitázni? Dehogy nincs, ezt teszik emberek minden nap. Csak a vita érvekből és ellenérvekből áll. Az nem vita, hogy te állítasz valamit, ami nem igaz, majd amikor mások leírják, hogy ez hülyeség, ilyen nincs leírva sehol, akkor erre az a válasz, hogy "majd 10 év múlva meglátjuk". :)
2021. máj. 16. 17:54
 20/25 A kérdező kommentje:
egyelőre én még nem vitáztam és nem is veszekedtem a kérdés alatt senkivel nyilván összekeversz valakivel...
2021. máj. 16. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!