Mi is a teendőm, ha nem kaptam meg 8napon belül a védettségi kártya? Láttam, hogy volt fent egy elektronikusan kitölthető űrlap, de eltűnt, valaki belinkelné? Az oldalukon csak személyesen vagy telefonon verzió van az ügyintézésből.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy nem kell időpontfoglalás a kormányablakoknál a védettségi kártyával kapcsolatban, míg mással kapcsolatban igen.2021. máj. 13. 14:05
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet. Rendes vagy.
2021. máj. 13. 15:12
12/12 anonim válasza:
Na szóval, közben kiderítettem én is. Szóval az elektronikus ügybejelentés mint olyan megszűnt. Ha a jogosultság dátumától eltelt 30 nap(tehát pl az első oltás dátuma) akkor arra van lehetőséged, hogy elektronikusan pótlást nyújts be. Ugyanott kell keresni ahol ezt az ügybejelentőt kellett, csak ezzel a címmel: Alapimmunizáltságon (oltottságon) vagy felgyógyuláson alapuló védettségi igazolvány pótlása, cseréje
Ennek a pótlása díjmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!