Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a kocsmába nem kell maszk,...

Ha a kocsmába nem kell maszk, akkor egyedül az úton miért?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek főleg gazdasági okai vannak. A kocsmák, éttermek, színházak zárva tartásával nem csak az adott helyek, hanem, a kiesett adó formájában az állam is jelentős bevételtől esik el. Ezzel szemben gazdaságilag az az érdeke az államnak, hogy minél tovább kelljen maszkot hordani, hiszen akár több milliárd forint kiesést is jelenthetne a költségvetésben, ha a továbbiakban nem lenne kötelező.

Egyébként, mielőtt bárki az gondolná, nem vagyok sem járványtagadó, sem pedig oltásellenes, főleg mivel kb. 2 hete kaptam meg a második (sputnik) oltásomat, csak engem is idegesít, hogy a teraszokon “egymás szájában” lehetnek, az emberek, de még egy kb. 3 ezer fős községben is, ahol lakom kötelező a maszk az utcán...

2021. máj. 15. 12:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is regisztráltam, mert máshogy nem lehet edzeni se menni, de nem méltóztatnak válaszolni sem..
2021. máj. 15. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért nem kell maszk, mert a vírus fél a sok agresszív alkesztől. Az utcán viszont mikor egyedül vagy, sötétben, kijárási tilalom idején, elkap és megerőszakol...análisan, ezért van a kínaiaknal anál-pcr teszt :-O
2021. máj. 21. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:
A maszk nem véd meg az erőszaktól, sőt, lehet olyat is megdugnak aki maszk nélkül ronda ><
2021. máj. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!