Elveszítettem a görögteknősöm CITES-papírját. Mi a teendő ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Tavaly májusban vettem egy görögteknőst, egészen picit még, így félévente vinnem kell fotózni... De sajnálatos módon elhagytam azt a papírt, amire a fotókat illesztik (talán az a CITES-papír?) és egyszerűen akárhogy keresem, nem találom sehol, és lassan eljött az újabb fotózás ideje... Mit tudok csinálni? Bejelentsem az eltűnt papírt? Magas bírságra számítsak? Interneten semmit nem találtam erről...2021. máj. 9. 11:39
1/1 anonim válasza:
Minél előbb jelezd az illetékesek felé, és kérdezz rá, hogyan tudnád pótolni a papírt. Jó eséllyel ez nem lesz ingyen, de sajnos ez most tanulópénz, hogy az iratokat mindig biztos helyre tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!