Ha a hagyatéki végzésen a közjegyző rossz címét illetve rossz születési dátumot tüntetett fel lehet belőle gond? Kell neki szólni? Illetve ha így utólag igazából semmit nem értettünk meg.
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk közjegyzőnél 5en. Ebből 1 nem jelent meg mivel külföldön van. Nincs nagy örökség,de az egész futószalag szerűen zajlott,alig értettünk valamit. Látni lehetett hogy minél gyorsabban végezni akar a jegyző mert már ott voltak utánunk ahogy előttünk is. Elkérte a temetési számlát amit az 5böl egyedül én fizettem,ha utólag nem kérdezek rá mikor visszaadta hogy hogyan tudom részarányosan vissza kérni a többi örököstől az árát meg sem említi. Annyi volt a válasz hogy hamarabb kellett volna szólni. Én ezt honnan tudtam volna.2021. máj. 5. 10:30
1/1 anonim válasza:
A közjegyzőt a saját hanyagságára mindig figyelmeztetni kell, és követelni a javítás. Hiszen pénzjutalom jár neki, akkor meg ne legyen felületes trehány, slendrián! Ha pofázik, akkor szólni kell neki, hogy szeretne-e kamarai vizsgálatnak elébe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!