Zaklatásnak minősül ha a volt párom több telefonszámról írogat nekem?
Figyelt kérdés
Kb 20x fordult elő.
Fenyegető üzenetet nem tartalmat, csak szimplán letiltom és ír egy másik számról.
Ezért lehet feljelentést tenni vagy magánindítványt beadni?
2021. máj. 2. 10:38
11/18 A kérdező kommentje:
Egyik jogász barátom azt mondja sok értelme nincs feljelenteni ha nem voltam fenyegetve.. és amiket írt üzeneteket azoknak a felére válaszoltam is
2021. máj. 2. 10:57
12/18 anonim válasza:
Ez sem kifogás. Mert az elején pl. még nem érezted zaklatásnak, de az x. után már igen. Ez teljesen rendben van. Sőt le is tiltöttad, tehát meg akartad vele szakítani a kapcsolatot.
13/18 anonim válasza:
"Egyik jogász barátom azt mondja sok értelme nincs feljelenteni ha nem voltam fenyegetve.. és amiket írt üzeneteket azoknak a felére válaszoltam is"
Egyetértek vele. Ez így kb smafu. Persze itt leírja a sok foteljogász, hogy tegyél feljelentést meg van értelme de a valóság mást fog hozni, majd meglátod.
14/18 anonim válasza:
Miert nem csereled le a szamod a szolgaltatonal?
15/18 anonim válasza:
Az osszes telefonszamot fekete listara teheted a telodban es akkor eszre sem veszed, hogy mikor zaklatnak.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez már több hete történt
2021. máj. 2. 12:05
17/18 anonim válasza:
Felesleges. Le kell a számot cserélni, le kell tiltani az idegen számokat. Ha meg válaszolgatsz is neki , az megint más. Tudod, én ha nem akarom, hogy írjanak, megoldom. A többi csak kifogás. Ti leveleztetek, ennyi.
18/18 anonim válasza:
Ne válaszolj, rögzíts minden bizonyítékot!
Ha kedvesen válaszoltál akkor nyilván nem, de ha úgy válaszoltál, hogy ne írkáljon már, akkor más a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!