Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok a nagy nyitásához....

Mit szóltok a nagy nyitásához...a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 12:00
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
76%

Nah csak elértünk az oltásellenesek surdibunkó szintjére kedves #30 :D kívâncsi vagyok mikor leszek Fidesztroll, azt még sose hallottam

Amúgy más kérdésnèl leírtam már de nálad is érdekelne. Minek ez a vergődés? Most még tisztességesen vissza lehet vonulni, regisztrâlsz, beoltatod magad, egy hónap múlva mehetsz ahova akarsz. Tényleg jobb neked megvárni amìg a főnököd kötelez rá vagy nem lèphetsz ki az utcâra sem?

2021. ápr. 25. 09:27
 32/57 A kérdező kommentje:

#29! Érdekes, normális országokban sikerült megoldani úgy, hogy nem diszkriminálnak embereket. Nem kérdés, hogy ez így jogellenes. Egyébként feltűnt már magyar jogvédő szervezeteknek. Tüntetések pedig szinte mindenhol voltak, ennél kisebb korlátozások miatt is, csak a magyar akkora birka, hogy mindent benyel.

De, az értelmetlen zsaroláson kívül van más lehetőség. Pl.tesztek használata, ami szintén csomó helyen működik. Tudod, mi haszna? A fertőző embereket zárja ki, nem úgy, mint a védettségi kártyás baromság.

2021. ápr. 25. 09:28
 33/57 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező:

Nevezz meg egy "normális" orszâgot szerinted. Megsúgom hogy júniusra tervezik az európai szintű oltásigazolást, első körben a repülésből szinte biztosan ki lesz zárva az akinek nincs. A tüntetésekkel pedig látjuk mit ért el a csùcsidőben néhány ezer normi :D tesztelni pedig egyrészt nem olcsó mulatság, mivel kb. folyamatosan kellene, másrészt ahogy láttam a kis csoportotokban, az sem felelne meg mindenkinek különböző sci-fi filmekbe illő okok miatt

2021. ápr. 25. 09:42
 34/57 A kérdező kommentje:

Pl.Anglia. A nyitás mindenkire vonatkozik, ingyen teszt pedig alanyi jogon jár. Az ingyen teszt pedig nagyon nem egyedi eset, sok helyen már 1 éve is mehettél bármikor. Itt is jutna rá, csak kevesebbet kéne lopni.

Persze, hogy nem felelne meg mindenkinek, én se mondom, hogy kellemes, túlvagyok már egy páron, de óriási különbség, hogy azért zárnak ki valahonnan, mert fertőző vagy, tehát veszélyeztetsz másokat, vagy egészségesként, azért mert csak.

Jelenleg, akárhogy nézed, potenciális fertőzőket engednek össze, mivel kártyával is fertőzhetsz, pláne egy-két hetes 1.oltással, amikor az ég egyadta világon semmitől nem vagy védett.

2021. ápr. 25. 09:58
 35/57 anonim ***** válasza:
67%
Én nem tudom mi van abban az oltásban, de inkább kihagynám köszi, tudjuk mennyire a barátunk a gyógyszeripar, konkrétan kivesszük a pénzt a zsebünkből ha jól vagyunk xd
2021. ápr. 25. 10:30
 36/57 anonim ***** válasza:
52%
Zsebükből*
2021. ápr. 25. 10:32
 37/57 anonim ***** válasza:
50%

"Most még tisztességesen vissza lehet vonulni, regisztrâlsz, beoltatod magad, egy hónap múlva mehetsz ahova akarsz. Tényleg jobb neked megvárni amìg a főnököd kötelez rá vagy nem lèphetsz ki az utcâra sem"

Na ezt hívják kényszerítésnek meg zsarolásnak!

Mellesleg a munkahelyemen jeleztem h ha oltáshoz kötik a foglakoztatásomat akkor azonnal felmodok.

2021. ápr. 25. 11:55
 38/57 anonim ***** válasza:
24%

Majd ha külföldre akarsz repülni, a légitársasággal is közlöd, hogy akkor inkább gyalog, úszva mész. :)

2021. ápr. 25. 12:10
 39/57 anonim ***** válasza:
64%
Életemben nem ültem repülőn és nem is tervezek,ezért ez igencsak nem befolyásolja az életemet semmilyen formában...
2021. ápr. 25. 13:04
 40/57 A kérdező kommentje:

#39! Nem tudtam, hogy ilyen gazdag országban élek. Úgy csináltok, mintha mindenki hetente repkedett volna a tengerentúlra.🤷 Kisebb távokra van más utazási eszköz is egyébként.

Az Európai Bizottság kimondta, beutazási feltétel lehet az egységes "zöld kártya" megléte, amellyel a turista igazolni tudja, hogy oltott VAGY X időn belül átesett a betegségen VAGY friss negatív PCR teszttel rendelkezik. Az intézkedés egyébként is IDEIGLENES, addig tarthat, amíg a WHO kimondja a világjárvány végét. Csak itt vízionálja mindenki, ha nem oltat, élete végéig a szemetet se viheti le.

2021. ápr. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!