Szerintek mendig lesz ez védettségi igazolványal mehetnek szállodákban moziban stb?
"Teljesen felesleges veszélyeztetni a visszakapott életünket egy apró, birka csoport miatt."
Annak néztél már utána, kedves testvérem, hogy a getziokos oltottak nyúvadási aránya pont megegyezik az apró birka csoportéval?
Jahogy nem volt időd...
Gézám!
Moziba akarsz menni? Kapcsold be otthon a tv-det és már is ott vagy!
A szállodában meg mi a sz@rt akarsz, nincs hol aludnod?
"Ha a Nagyvezéren múlik, örökre."
Se nem nagy,se nem vezér.
#11 "Annak néztél már utána, kedves testvérem, hogy a getziokos oltottak nyúvadási aránya pont megegyezik az apró birka csoportéval?"
Fura, én inkább azt olvastam, hogy az oltottak ötvenedakkora eséllyel kerülnek kórházba, mint az oltatlanok, de biztos csak a gonosz zsidók propagandája volt az is!
"egyébként valaki elmondta az orsósnak, hogy a vakccina az maga a vírus csak egy gyengített változata?"
Elölt. És mégcsak nem is mindegyik, az mRNS alapúak például egészen másfélék. De neked is többször elmondták ezt már, mégsem értetted meg, akkor mit vársz a királyodtól?
"Szóval ezt nem értem, hogy itthon mindenképpen kell oltás, még úgy is ha már átestél a víruson!"
Nem csodálom, hogy nem érted, mivel nem is kell. Ha igazoltan átestél, akkor kapsz védettségi igazolást. Ezt érted?
Amíg ki nem derül, hogy a kinyitott helyeknek csak olyan forgalmat biztosít amivel továbbra is csak döglődnek. Ami azt is jelenti, hogy adó is csak csordogál.
Eltelik egy hónap és ugyanaz lesz mint tavaly nyáron.
Persze addig is lesz majd egy két felkapott belvárosi terasz amit majd mutogatnak a TV -kben, de egy éttermet ez nem segít ahol azelőtt 100 fős rendezvényből volt naponta három. A mozikat nem is tudom érdemes-e elindítani, új filmek alig vannak, néző meg pont a legfőbb célközönség nem fog tudni beülni.
Ez most egy kis vihar a biliben, hogy legyen mit mondani az operatív törzs tájékoztatóin és ne arról kelljen beszélni, hogy bizony még most is napi 200 -an meghalnak.
ötvenedakkora"
Gondolom akkor azt is tudod, hogy kb nulla az esélye annak, hogy 35 év alatt meghalj.
Miről beszélsz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!