Milyen feltételekkel települhetek át magyar állampolgárként Magyarországról Szlovákiába?
Magyarországon születtem,Magyarországon élek,magyar állampolgár vagyok,és szeretnék Szlovákiàban ingatlant venni ( tanyát,vagy kerteshházat). Őstermelő vagyok itthon,virágokkal foglalkozom (csak kistermelő vagyok,egyedül dolgozom,kis piacokra járok). Olyan magyar nyelvű információs oldalakat keresek,ahol részletes információkat kaphatok arról,hogy hogyan települhetnék át szlovákiába,ugyanezt a tevékenységet folytatva.
(Nagyon szépen kérem,a hasztalan troll bejegyzésektől kíméljetek meg!)
Köszönöm!
Szia kérdező!
Lesz kicsit több időm akkor írok.
Én is így csináltam, és nem bántam meg.Ide jöttem Dél-Szlovákiába, rengeteg magyar van, mégis külföldön vagy, euro a pénznem, valahogy az embereken látszódik, hogy nem az a magyar fásultság van.
Teljesen más légkör.
Remélem tetszik majd ez a szép ország, ha tanácsolhatom, olyan helyre menjél városba vagy olyan város közelébe, ahol rengeteg magyar él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!