Stoiber kérdése:
Nyugdij ügyintézés a Fővárosi kormányhivatal nemzetközi szakterületén (Fiumei út)milyen gyorsan (lassan) történik? Már 5 hónapja várok, e-mailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel, személyes egyeztetést még nem kértem, járvány miatt nem megy.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 13:50
1/5 anonim válasza:
Pedig érdemes lenne személyesen bemenni, mert lehet valami hiánypótlást várnak, amiről értesíthettek, csak azt nem kaptad meg. Ha jól tudom 45 nap az ügyintézési idő, de lehet tévedek. Kérj időpontot, és menj be.
2/5 anonim válasza:
most nem nyugtattál meg. :( mi 4. hónapja várunk szintén nemzetközi ügyben..
3/5 A kérdező kommentje:
saját ügyintézőm van, őt már hivtam kb 50-szer. soha nem veszi fel, e-mailre nem válaszol. központi e-mail cimre irtam,időpontot kértem, levelemet továbbitották a saját ügyintézőmhez. (22-es csapdája).
2021. máj. 15. 12:50
4/5 anonim válasza:
állítólag (csakis egy ember tapasztalatából) azóta van ilyen zűrzavar, mióta a vezetés ellenzéki. :(
5/5 anonim válasza:
Nemzetközi ügyekben teljesen normális a több hónap várakozás, hiszen ilyenkor az elbírálás nem csak a magyar szerveken múlik, hanem a külföldin is, és több hónapot is igénybe vehet, míg a külföldi szervek megküldik az elbíráláshoz szükséges adatokat. Van központi call center szám, érdemes lenne megpróbálni őket elérni, ugyanis továbbítják az ügyintézőnek a megkeresést, akinek 48 órában belül kötelessége visszahívni az ügyfelet, aki kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!