Szerintetek? Ez nem büntetendő?
Sziasztok! Tegnap néhány barátommal elmentem kosarazni, de sajnos elkezdett esni (elég hosszú így egy kicsit lerövidítem) lényeg a lényeg megjelent egy bakancsos,kopasz,pilóta dzsekis csávó aki kicsit részeg volt és bunkó (egyik barátom le magazta ami nagyon nem tetszett neki azt mondta “mégegyszer le magazol le kurv*zla*”) én megkérdeztem hogy jelent e valamit a cipő fűzője (mivel én nem magaztam le nagyon őrült neki így egy picit össze haverkodtunk vagy hat egy hangon voltunk) azt mondta hogy tudom e mit jelent a nemzeti szocializmus én meg hülye fogyatékos azt mondtam hogy nem csak a skinheadeket ismerem ő meg erre “látszik gyerek vagy még” le cipzarozza a pulcsijat és a mellen egy ki*aszott horogkereszt volt (cigány származású vagyok😀) mivel szimpatikus voltam neki még azt is megmutatta hogy van nála egy pisztoly és a szemelyiet is megmutatta (csak a nevet mutatta de őszintén ezt nem értettem az volt a vezetek neve hogy kopasz ha tudjatok jelent e valamit azt mondjatok el legyszives) annyi volt a szerencsém hogy nem látszott rajtam hogy cigány származású vagyok... és ez nem büntetendő? Önkény uralmi tetoválás? Fenyegetőzés? (Amikor megmutatta a tetkojat akkor az egyik barátom nem szép fejet vágott és a csávó mondta hogy “ nem pofazi* mert leszurla*”) fegyver viseles? Ezek nem bűncselekmények?
UI: elnezest a írás hibák miatt és a fogalmazás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!