Pénzkéregetésért,és guberálásért mit lehet kapni?
Pl:
Bruh,nincsen pénzem kajára,és ezért elkezdek pénzt kérni,és mondjuk valaki rám hívja a biztonságiakat/rendőrséget,akkor milyen büntetést kapok?
Vagy elkezdek elektronikai szemetet/bármilyen dolgot amiért lehet kapni kis pénzt(aluminium dobozt,műanyag flakon,fém holmik),és valaki levideóz/fotózz és feljelent vagy rendőrséget hív,akkor azért mit kaphatok?(semmi szemetelést nem csinálok,csak guberálnék)
Na de mondjuk ha mind2 csinálnék akkor mit kaphatnák?Milyen büntetést?Persze indok lenne hogy nem lenne pénzem,vagy gyűjtok magamnak pénzt,de azon kívűl nem csinálnák nagyobb bűnt.
18
Rendi,akkor kb a kukából tilos kivenni bármit is.Értem.
#16 vagyok:
Közterületen minden az illetékes szemétszállító cég tulajdona, az erdők pedig magánkézben vannak. Tehát közforgalom számára megnyitott magánterületek. Bármi amit ott találsz, a terület tulajdonosának tulajdona.
22
És manapság nincs olyan, mint régen volt, hogy pl. bizonyos átmérő alatti gallyakat gyűjthet akárki?
Rőzseszedő asszony- féleképpen.
22
Rendi,de mondjuk ha földúton,vagy bárhol ahol senki tulajdonna a terület,ott lehet guberálni?
(gondolom senki földjéről lehet illegálist szemetet elvinni)
Itt Bp, le van írva, hogy pl lomtalanításkor kitett tárgyak, de még a zöldhulladék (rőzse, kötegelt faág, zsákos lomb stb) is a hulladék elszállító cég tulajdonát képzik.
Hogy ami közterületen lévő kukában van, valószínűleg az is a kukások tulajdona, de azt nem olvastam részletesen.
25
Jó,de én nem bp élek,de gondolom ha most elmegyek guberálni bp-n és ezért kapok büntetést.
És mennyit?Bocs,de nem bp-n élek és ezért nem tudom.
Regebbi poszt, de en reagálnék, mint lakó, aki heti 3+szor ejfel es hajnali 4-5 korul is (tehstcheto hatszor!) Arra riad fel, hogy az ablakunk alatt guberálnal, dobálják a szemeteszsakokat, csörömpölnek, mint az őrültek! Mindezt halljuk először a téren, ablakunk alatt a házunk előtt, majd mellettunk. Kb. 6x30 óra hangks zörgés.
Szóval ez nem szabálysértés szerintetek? Es utana 6 korul jon a kukásautó is...
Olyan idegesítő, hogy elmondani nem tudom. Mások nyugalmát zavarják nagyon-nahyon durván, és a szemetet is szétbarmolják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!