Ha a cég vetetett velem home office-hoz egy nyomtatót és a mai napig nem fizette ki (saját pénzem áll benne)és én ezt eladom-lehet kifogása a cégnek ellene? Az enyém?
Figyelt kérdés
Még ősszel vetettek velem egy lézert hogy tudjak itthon is riportozni papírra. Azt mondták vegyem meg, pár nap és kifizetik. Laza 50.000 ft.
Azóta se fizették, 100x szóltam.
Ha én gondolok egyet és eladom a vaterán (miért ne-az enyém, én fizettem ki) akkor lehet a cégnek egy szava ez ellen?
Én vettem, én fizettem, az enyém-miért ne adhatnám el.
2021. ápr. 17. 15:02
1/4 anonim válasza:
Ha te fizetted és a te nevedre szól a számla akkor eladhatod minden további nélkül, persze.
2/4 anonim válasza:
"Ha te fizetted és a te nevedre szól a számla "
És ha nem az ő nevére szól a szla akkor mi van akkor nem adhatja tán el? Ha egyszer ott van az ő tulajdonában a gép? Fogja eladja-mit tehet a cég? Ugatni nem ugathat mert nem az ő pénze van benne, az ugathat aki fizetett.
3/4 kovpet válasza:
Ha a kérdező nevére szólna a számla, akkor a cég hogy fizethetné ki neki?
Kérdező, mit mondanak, miért nem fizetik ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!