Hivatkozhatok online órán hogy lehallgathatnak?
Neked nincs vagy még nem volt online órád? Ott mit csinálsz, ha kérik, hogy kapcsold be a mikrofont, kamerát?
Messengeren NEM beszélek hanem írok. Csak telefonon, így nem kell mikrofon. Így olyan, mintha nem is okos telefonom lenne, ezért NEM TUDNAK lehallgatni..
Nem vagyok informatikus sem mérnök, ezért bocsi ha valamit nem szakszerűen írtam, de így már remélem érthető!
A telenodon te mube beszélsz?
S ha te joghallgató vagy, meg sosem hallottál bűnügyek esetében telefonok lehallgatasáról?
Nem joghallgató ez, hanem egy alufóliasisakos üldözési
Mániás OPNI-szökeveny! 😂😂😂
"ezért NEM TUDNAK lehallgatni.."
A messengeres szövegeidet viszont lehallgathatják, ha akarják.
igen, a hagyományos mobiltelefont is lehallgathatják, de azt jóval nehezebb, mert be kell "poloskázni". Az okostelefont sokkal könnyebb lehallgatni főleg bekapcsolt mikrofon és kamera mellett.
Én így tudom és az egyik tanáromtól tudom. Bocs, ha tévedtem
Ezt mqr nem tudja eggy joghallgató... 😂😂😂
Tényleg érxemes megnézni az osztrák politikusok nyilvanosságra hozott üziváltásait... hetek óta tele van vele a sajtó
Mivel többnyire csak prezentáció van és letölthető anyagok, így nem kell kamera és mikrofon. Ha nagy ritkán mégis, akkor a leragasztott kamerát arrébb pöckölöm, de telefonon akkor sem engedélyezem soha.
utána vissza az egész. Így csak arra a kis időre tudnak megfigyelni, nem egész nap. Tudom nem az igazi, de nem tudok jobbat. Megértem, ha valaki (kérdező) is fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!