Mikor jelentettek be a jarvany (covid19) hivatalos kitoreset MAGYARORSZAGON? A korabbi influenza jarvanyokhoz hasonloan. Nem a vilagjarvanyra es nem a WHO marcius 11-ei bejelentesere gondolok, az megvan. Elore is koszonom.
NEMZETI NÉPEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT
Tájékoztató az influenza figyelőszolgálat adatairól
Magyarország
2020. 04. hét
Megkezdődött hazánkban az influenzajárvány
Valami ilyesmit keresnek, egy hivatalos - irasban rogzitett, jogilag erveleshez hasznalhato bejelentest. Szoban bejelentve, hogy matol vedekezunk, ez a birosagon nem felhasznalhato. de koszi
Én itt keresném, de nem találtam ilyen hivatalos közleményt. Talán a veszélyhelyzet elrendelése hasonlítható ahhoz a meghatározott időpontban életbe léptetett védekezéshez, mint amilyet írtál.
Hát találtam egy valamivel konkrétabb intézkedést:
283/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet a járványügyi készültség bevezetéséről
Ez talán még közelebb van az általad keresett járványkezdettől. Persze járvány volt azelőtt is, de itthon ekkor jelentették ki állami szinten ezt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!