Az Amerikai függetlenségi nyilatkozatban miket módosítanátok?
Figyelt kérdés
Én mindenféle képpen módosítanám a fegyvertartást.Nem normális hogy kisgyerekek pisztollyal rohangálnak .2021. ápr. 3. 11:54
1/12 anonim válasza:
A fegyvertartás az amerikai szabadságjogok része.
2/12 anonim válasza:
Orbán Viktort foglalnám bele örökös elnöknek.
3/12 anonim válasza:
A fegyvertartást azt biztosan nem módosítanám.
Én hagynám úgy ahogy van.
4/12 anonim válasza:
Mert az amerikai függetlenségi nyilatkozat kitér a fegyvertartásra?
5/12 anonim válasza:
Azt hogy adják vissza Amerikát az amerikaiaknak,azaz az indiánoknak.
6/12 anonim válasza:
Nekem teljesen megfelel úgy, ahogy van.
7/12 anonim válasza:
Semmit!
Ez az Amerikaiak-é..ha nekik valami nem tetszik majd tesznek ellene,meg változtatják.
Nekünk semmi közünk,hogy ki és ,hogy juthat ott fegyverhez és mire használhatja.Ha nem tetszik nem kell oda menni.
Szerintem van elég problémája mindenkinek a világon előbb azzal kéne foglalkozni nem pedig másokkal.(főleg ,hogy xxxxxx kilométerről baromi könnyű okosnak lenni.)
(+a fegyvertartás alkotmányos joguk,és éppen ezért elég necces hozzá nyúlni.Nézz utána a kultúrájuknak történelmüknek és rá jössz miért egy nagy darázsfészek náluk ez a téma)
8/12 anonim válasza:
Ha kivennék a fegyvertartási jogot, kb. 3 nappal később katonai diktatúra lenne ott az NSA vezetésével, szôval maradjon az csak úgy!
9/12 anonim válasza:
Ne ugassunk már bele más ország dolgába. Nem kell Usába menni és kész, megvan oldva.
10/12 anonim válasza:
A fegyvertartas az a 2. Amendment az amerikai alkotmanyban.
Koze nincs a fuggetlensegi nyilatkozathoz 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!