Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogorvoslatért hova forduljak ?

Jogorvoslatért hova forduljak ?

Figyelt kérdés

2011-ben sztrok miatt a teljes bal oldalam lebénult ezért a munkából is kiestem.Egy év után a táppénzem lejárt és nem is minösitettek át rokkant nyugdíjasnak.Fellebeztem de elutasitottak azzal az indokkal , hogy a jelenlegi törvény nem teszi lehetővé.azt az információt sem adták meg , hogy az önkormányzattal vegyem fel a kapcsolatot.A végén 28500-ft-ot állapitottak meg ami mára 32500-ft-ra emelkedett.Ennyi az előzményről.Viszont az állam jogorvoslatot gyakorol és vissza menőleg kompenzálnak és a rokkant nyugdíjat is lehet ígényelni.Az erről szóló cikk itt olvasható : [link] csak az a kérdés hova kellene fordulnom a rokkantsági ígényemmel? 51 % a rokkantsági fokozatom , 61 éves vagyok és munkából estem ki.

Aki tud az kérem segítsen.

Köszönöm!

2021. ápr. 2. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha csak az 500ezer forint kell neked, akkor a Magyar Államkincstárral kell felvenned a kapcsolatot, de akkor lemondasz minden további igényedről. Ha viszont ennél is többre van szükséged, akkor Te is benyújtod a keresetedet Strasbourgba az Emberi Jogok Európai Bíróságához. Keress egy angolul vagy franciául jól beszélő ügyvédet, aki megírja neked a keresetlevelet, de mondom: nem lesz olcsó.
2021. ápr. 5. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!