Hogyan van most a karantén megszüntetés?
Figyelt kérdés
Ma éjfélt ír a határozat, hogy akkor lesz vége. Kell szólnom a háziorvosnak? 1 órája hívom erre "vonal foglalt".
Pozitív tesztem volt.
2021. márc. 29. 11:26
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azt álmodtam, hogy kaptam postán védettségi igazolást ( amit nekem kellett kitölteni mert elfelejtették a nyomdába) , jah, ezt csak úgy mondom, hogy ilyet álmodtam. Para.
2021. márc. 29. 11:36
2/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen karantén. Ha te voltál pozitív, akkor csak a háziorvos oldhat fel, hiába jár le a 10 nap (nekem speciel már 13 nap telt el, de mivel nem érem el azt a k***a háziorvost, így kedd előtt nem szabadulok). Ha te csak kontakt személy voltál, és dátum szerint van meghatározva, akkor szabad vagy, amint lejárt, senkit nem kell értesíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom, sz4r érzés lehet. Elértem a dokit és másnappal feloldotta. Köszi a választ és sajnálom , nagyon rossz bezárva. ( nekem nem volt az mert szoc. fóbiás vagyok ).
2021. ápr. 4. 00:07
4/5 anonim válasza:
Elvileg ugye 10 nap a karantén. De abban az esetben csak, ha az utolsó 3 nap tünetmentes. Ha nem vagy 3 napja legalább tünetmentes, akkor szólnod kell a háziorvosnak és még maradsz otthon. Persze, ha nem szólsz, akkor lejár és kész. De ha megfertőzöl másokat, az már saját lelkiismeret.
5/5 A kérdező kommentje:
11. napon elmentem vettem szunyoghálót meg wc illatosítót maszkba voltam végig és nyitásra mentem , senki nem volt utána meg haza azóta itthon vagyok. :)
2021. ápr. 5. 00:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!