Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magánokirathamisításért kb...

Magánokirathamisításért kb mit szoktak adni?

Figyelt kérdés

Nem eszközbűncs, azaz semmi mással nem párosul, tudom furcsa, de semmi vonzata sincs, nem akarom kimondani mi az, mert akkor elég egyáértelmű, lényeg, hogy se csalást, se semmi mást nem valósított meg, egyszerű magánokirathamisítás, de folytatólagosan elkövetve, kb 20 rendbeli.

Na ezért így mit adnak ?

Már akik ismerik a bírósági gyakorlatot.

Vagy netán megúszható egy ügyészi megrovással is?

Ugyan ők se fogják érteni, de tényleg nincs mellette semmi más bcs. Önmagáért önmagában ...

(annyit tudok, hogy elvben max 1 év, na de .....)

köszi

2010. aug. 19. 19:51
 1/5 anonim válasza:
Egy 2x2m-t kb: 10-15 évre.
2010. aug. 23. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp 2x2.....
2010. aug. 23. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
értem, tehát nem 1,8 x 18 m ...
2010. aug. 23. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Bérletet hamisítottál? :P

Ügyészi megrovást elsőbálozóknak szoktak adni, lehet, hogy még ez is benne van, ki tudja. Attól is függ, hogy milyen hátrány okozásával járt...

2010. aug. 24. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:

na köszi, végre egy értelmes válasz

nem, nem bérletet hamisítottam, de ne hari, nem akarom leírni

viszont kérdésedre:

SEMMILYEN hátrányt nem okoztam, abszolút semmilyen pl. vagyoni kár nem keletkezett, meg semmi más se, azért írtam, ez valóban csak egy magánokirathamisítás önmagában, semmi mást nem valósít meg, csak hát annyi a baj, hogy sokrendbeli

ezzel együtt én is reménykedem abban, hogy ilyen formában meg lehet úszni egy ügyészi megrovással, mert hát oké, sokrendbeli, na de most ha máér említetted, még csak olyasmi kárt s eokoztam, mint egy bérlethamisítás, semmilyen anyagi kár nem történt ezzel, senki számára

(tudom, hülyén hangzik, de így van ...)

2010. aug. 25. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!