További szigorítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok elképzelhető, hogy március 22-től további korlátozások jönnek? Pl: eegész délután sehova vagy akár teljes kijárási tilalom? Ha igen ki,hogy bírná?2021. márc. 21. 00:03
1/10 árokpart válasza:
Szerintem nem sehol nem is volt ilyesmiről szó még maga Orbán Viktor sem mégcsak nem is pedzegetett ilyesmit.
3/10 anonim válasza:
Sehogy, megszegném. Már most elkezdtem gondolkodni a kiskapukon.
4/10 anonim válasza:
Szerintem kb. egy hónap, s jön valami enyhítés.
5/10 anonim válasza:
Ha nem akarnak enyhíteni, legalább ne hitegessenek és hazudják hetente az ellenkezőjét...
6/10 anonim válasza:
Hamarosan egész napos kijárási tilalom lesz. Régóta ez a hatalom célja, azért van egyre több fertőzött. Ezt pedig már soha nem tervezik feloldani.
7/10 anonim válasza:
#6 Nem! Nem! Nem!
Ki van zárva! Nem tartom be! Megyek pecázni!
8/10 anonim válasza:
Én sem fogom betartani. Most csak azért nem vezetik még be, mert az emberek többsége így van vele. Majd ha már eleget puhították az embereket a mindmeghalunk-propagandával, akkor fogják bevezetni.
9/10 anonim válasza:
Egyébként munkahelyi kijárási korlátozás alól felmentő papírt szinte mindenki tud íratni magának akár más munkahelyén is. Nekem is a barátnőm írt ilyen felmentést az ő munkahelyére 😁
Egyébként körülbelül 10x autókáztam, motoroztam, bringáztam Budapest egyik végéből a másikba a kijárási tilalomban, eddig még egyszer se kértek el papírt...
10/10 anonim válasza:
Ha a beoltottak száma stagnálni fog akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!