Megkaptam a védettségi igazolást, akkor most már 20 óra után is kint lehetek?
Figyelt kérdés
Szóval: unokatesómat már oltották (Én átestem igazoltan a fertőzésen), neki is megvan.
A munkahelyén mondták, hogy ő már kint lehet munkáltató igazolás nélkül is 20 óra után, ugyanis: ezek járványvédelmi intézkedések, és aki már igazoltan védett, az már nem alanya az intézkedésnek. Pénteken megállították 22 órakor, és nem tudott belekötni a rendőr az igazolásba, ő is úgy gondolta, hogy aki védett az ellen felesleges intézkednie.
Vajon ez már országosan bevett ügymenet? Mert sehol semmit sem találtam erről.
2021. márc. 19. 08:20
11/14 anonim válasza:
Nem, egyenlőre ez nem ad felmentést.
12/14 anonim válasza:
Arra jó ez a kártya, hogyha valamit ki kell pattintanod akkor használható. Én a laptop szétszedésre használtam. :)
13/14 anonim válasza:
8 Az egyik ismerősöm pont ilyen gagyi hülyeséggel okoskodott a rendőröknek, akik egyébként a taxiból szedték ki. Megbírságolták és ráripakodtak, hogy legalább ne hazudozzon (nyilván tényleg hazudott egyébként). Szóval ez is rendőr függő.
14/14 anonim válasza:
13: engem tavaly áprilisban vágtak meg a kékek, mikor mentem haza a barátnőmtől. Még az utcán smároltunk egyet, rá 2 percre odalépett 2 rendőr, hogy ez most 50 ezer forint lesz.
Ez szerintem ezerszer felháborítóbb volt, mint ami most megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!