A biciklizés egyéni szabadidős sporttevékenységnek minősül?
Természetesen egyedül csinálva és a szabadidőmben :)
A Magyar Közlönyben benne van, hogy ilyen esetekben nem kell maszk. Én elég sokat bicajozok, főleg hogy itt a jó idő, szoktam hetente 100 km-es túrákra menni. Viszont a maszkot nagyon nincs kedvem ilyenkor hordani és nem is szoktam, mivel nem kapok benne levegőt, valamint a kifújt meleg levegő teljesen bepárásítja (jobban mintha példaul gyaloglok) ami ráadásul nem túl egészséges.
A kérdésem az lenne, hogy a rendőr így belém tud kötni? A bicajom nem épp egy tipikus versenybicaj, kb 20 éves Mountain Bike. Haza fele előfordul, hogy bemegyek vásárolni is a boltba, de nem úgy, mint az öregasszonyok, hogy mindenhonnan táskák lógnak, egy sima hátitáskát viszek csak, valamint szoktam a nagyobb távokat a Strava nevű alkalmazással is rögzíteni, így azért látható, ha nagyon érdekli őket hogy tényleg gyakran megyek.
Ezért meg tudnak büntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!