Ha kijárási tilalom megszegése miatt leültetnek 10 napra össze fognak rakni azokkal a rabokkal akik több évet ülnek ?
Aki ért hozzá olyan kellene.
Vagy aki aki ült már szabálysértést.
Elmondanátok ki az a Levi ? Többszőr láttam már, hogy így a Levi úgy a Levi...
Szia,úgy tudom lehet fellebezni ,meg minden felé menni ilyenkor még.Vagy kérj részlet fizetést közmunkát mert nem tudod kifizetni.
DE ÉN SEMMI KÉPPEN SE ÜLNÉM LE.
Úgy tudom nem tehetnek a nehéz fiukhoz.De azért mert nem "ELÍTÉLT"sorozat gyilkosok között leszel...simán ki foghatsz valami barom állatot.
2;Ha ez be kerül az erkölcsibe...az azért elég cink.(egy rakás álláslehetőségtől eleshetsz emiatt.)
3;Ebben nem vagyok biztos de úgy tudom a legenyhébb elzárási fokozatnál azt hiszem (fogda)az olyan mint egy kolesz este bemész ott alszol reggel mész dolgozni aztán este vissza.
De a "lakó társakban"így se bíznék.
Na és?
Mit idegeskedsz.
Ha nagyon arcoskodnak, akkor jól szétcsapsz közöttük és kuss lesz. 10 napot alvás nélkül is kibírsz, nem?
Töltöttem már jogerőst. Bevonultam időre a büntetést 3/4-es részénél szabadultam. Nem vagyok debil a dolgokhoz.10 nap az más . Önmagában az időtartam feszültséget fog kelteni pl akinek van 3-4 éve azokban az elítéltekben.
Kaposvárra kéne menni az a másik ahol 12-14-16 fős zárkák vannak.Pbóbálok infot szerezni máshonnét is ,de nem tudom van -e ott külön PB-s zárka. PB = pénzbírság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!