Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Internetszolgáltató embere...

Internetszolgáltató embere vírus közben a lakásba lépéshez köti a javítást (úgy hogy sehol nincs net a szomszédban)?

Figyelt kérdés

Nem volt net tegnap elött este óta. A szerelök kijöttek, de kitalálták hogy nálam van a hiba és kész. “Biztos kihúzta a routert” dilettáns, hülye kifogás. Hiába mondtam hogy házon belül sincs egyik szomszédnak se net meg a kertszomszédoknak se, nem fogadták el. Nekik be kell jönni a lakásba. Az egyik tüsszögött a maszkja alatt így nem engedtem be öket, a feleségem veszélyeztetett a vírusra és kisbabánk is van. Mondtam nekik miért nem jöhetnek! Erre az volt a válasz, hogyha nem jöhetnek be, akkor én elutasítottam a javítást!

Hol lehet emiatt feljelentést tenni? Persze azóta lett net mert kint az utcán volt a hiba, nem nálunk. Tudhatták volna abból hogy sehol nincs net. De én mégis feljelentést tennék, mert nem járja hogy egy nagy cég emberei tesznek a járványra és végig akarják trappolni a lakást ok nélkül mert így szokták meg.

2021. márc. 12. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Első körben a fogyasztóvédelemnél jelentsd az esetet illetve a panaszkönyvbe tudod felvetetni az esetet.
2021. márc. 12. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Ilyenkor nem irigylem a szóban forgó személyeket,szerekőket.Nehéz dolguk lehet.
2021. márc. 12. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Amelyik nem tüsszögött, azt beengedhetted volna cipő levétel és kézmosás után megnézni a routert, aztán kész. Ha te jelentetted az esetet, akkor neked kell igazolni, de mivel nem engedted be őket, így nekik nem sok választásuk volt, hozzád be kellett írni az elutasítást.

Boltba is mész, hiába veszélyeztetett a feleséged.

Panaszt tehetsz a szolgáltatónál.

2021. márc. 12. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Én meg sajnáltam a szolgáltatót az ilyen ügyfelek miatt. XD
2021. márc. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!