Ideiglenes lakcímmel is lehet igényelni ingyenparkolós matricát?
nos, a helyzet a következő:
van egy lakásom a 11. kerületben. párom velem él, viszont sem állandóra, sem ideiglenes nincs bejelentve.
a múlt héten vett magának egy kocsit, de mivel a házunk előtt fizetős a parkolás, (és mi nem vagyunk olyan hülyék, h a semmire pénzt adjunk ki) ezért jóval messzebb tud megállni, és ott már nem látunk rá a verdára az erkélyről, ami azért jó lenne, valamint ha bevásárolunk, akkor nem kéne annyit vonszolni a nehéz pakkokat.
ha ideiglenesre bejelentem, akkor is el tudjuk intézni, hogy kapjon olyan matricát, ami a kerületi autótulajoknak jár, és ingyenes parkolást biztosít?
köszi
1: ahol ezt intézik lakcím kártyát kell magaddal vinned. nem tudom hogy azt ideiglenes lakcímmel lehet-e igényelni vagy hogy van...
2:Rokkant parkolásra gondolsz? az nem matrica hanem ilyen kis lapocska legalábbis régen az volt
köszi, nem rokikártyára gondoltam, hanem csak a kerületi matricára.
aki esetleg már intézett ilyet, kérem válaszoljon!
köszi
neeee... kezdem azt érezni, hogy reménytelen.
minden szempontból övé a kocsi, azzal még nincs is gond.
de hogy ekkora szemétséget kitaláljanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!