Saját weboldalra pdf könyvet felrakni mennyire érdemes?
A letöltött tartalmak több mint 99%-át akkor se vennék meg, ha nem lehetne online elérhető.
Vagy mesélek neked egy esetet:
Úgy 6 éve ráfüggtem az Aliens, Predator, AVP képregényekre és könyvekre. Venném is őket, de a környéki könyvesboltokban nincsenek, a régieket meg nehéz megtalálni (csak használtak vannak), s ha sikerül is, akkor vagy túl vannak árazva, vagy problémás lenne a szállítás/fizetés (nem Magyarországon lakok) Így szinte minden megvan a netról innen-onnan, ha meg látok valahol valamit, akkor megveszem. 11.-ben egy debreceni osztálykiránduláson szinte 30e forintot hagytam a Libriben...
Venném én a könyveket, de ha nincs ahonnan, s ott vannak a neten, nem az én hibám.
(+ a szerzőnek mindegy, hogy használt könyvet veszek, vagy letöltöm, mert ő azt a könyvet úgyis csak egyszer adta el.)
"A letöltött tartalmak több mint 99%-át akkor se vennék meg, ha nem lehetne online elérhető."
Ezzel nyugtatod a lelkedet, te szaros kis tolvaj.
A valóság meg az, hogy éppen akkor nem fogják megvenni, ha elérhető ingyen is.
Akinek kell, mert pl. szükséges a munkájához, az megveszi drágán is, ha ingyen nem elérhető. A google, vagy az amazon online könyvesboltjainak forgalma is ezt bizonyítja.
Én pl. 17400 Ft-ért vettem meg egy amúgy elég régi, kb. 30 éve kiadott könyvet, pedig csak egy .pdf file volt. Nyomtatva 22500 lett volna ugyanez, postával.
Szóval, nekem ne hazudozz.
Mi az hogy ne hazudozzak? Nem hiszed el, hogy amit tudok megveszem rendesen? Vagy az összeggel van bajod? Tessék:
+ pár könyv, amik 4000 ft körül vannak
Vagy miért lenne az jó az írónak, ha pl az AVP Háborút megvenném másodkézből? Újonnan sehol sincs. Viszont ha most fizetnék egy használtért, akkor az a pénz annak a zsebébe menne, aki anno megvette, elolvasta, s most eladja. A könyveladást ezzel se növelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!