Ha valakinek be kell menni a börtönbe, mit tud tenni, hogy a rabtársak ne verjék meg és ne csicskáztassák?
Ha valakit elítél a bíróság pl. 5 év börtönre, megfellebbezi, de ha a másodfok is arra dönt, esetleg harmadfok is, ami azt jelenti, hogy tovább nincs fellebbezés, ha kabja a behívót az érintett be kell menni.
Tekintettel arra, hogy a börtönben ki szokták fogni az új tagot, érdekelne, hogy mit kell tenni, hogy ne gond legyen, hanem béke. Ezt arra értem, hogy nem bántalmazzák az új tagot.
Mondták már, hogy az új tagok, ha bevonulnak a börtönbe, azt kell csinálni, hogy beverni egyet a többinek és akkor egyből nem lesz ott csicska, hanem haver lesz. Ez tök rossz tanács. Ugyanis, ha egy új tag bemegy a börtönbe és bever a többinek, szerintem úgy lecsapják, hogy kitörik kezét, lábát, hogy ezt miért kapták. Pont akkor verik meg csak jól szerintem.
Mást mit kell egy új tagnak csinálni, ha belép a cellaajtón, hogy ne legyen egyből csicska, ne bántsák, hanem jóban legyen a többivel? Valami más megoldás nincs?
Nem fiatalkorúak börtönére gondolok, hanem felnőttekre, a felnőttek caak rendesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!