Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki third party játéksze...

Ha valaki third party játékszervert üzemeltet (pl fiveM) nyithat rá céget és feljelenthet olyanokat, akik cheaterkednek a szerveren, ha maga a kliens se megbízható?

Figyelt kérdés

Cheaterkedés alatt azt értem, hogy lehívnak mondjuk autókat, meghívnak bizonyos scripteket, de magában a szerver fájljaiban nem tudnak módosítást végezni, csak ami ki van engedve.

Sok olyat látok mostanában, hogy céget nyitnak ilyen szerverre és beleírják az ÁSZF-be, hogy nem lehet csalni a szerveren, különben jön a feljelentés, de én szerintem nem is lehetne céggel összekötni egy tört szervert.

2021. febr. 24. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Feljelentés esetén tuti csak félredobnák.

Per esetén ugye nem tehetik meg, de a cheatelő ha tagad mindent akkor a bizonyítás-felderítés miatt ahogy mondtam évekig tartana.

Amúgy az ÁSZF-ben ez a megy a feljelentés ha csalsz csak elrettentés szerintem, ők sem gondolják komolyan hisz eleve szerzői jogsértő tartalmat futtatnak.

2021. febr. 24. 18:36
 12/12 anonim válasza:
Sok esetben inkább szerintem, ha valakit fel is jelentenek az a többi ember,megfélemlítésére megy ki, láttam már ilyen esetből feljentéseket és elmondásuk alapján az ügy végig ment, de aztán ez hogy így van vagy se az már másik kérdés
2021. febr. 24. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!