Ez a társaság vagy szervezet képes visszahozni a hazánkban törölt jogállamiságot?
Magyar nevük: Együtt az Emberi Jogokért. Angol nevük: United for Human Rights.
Csatlakoztam hozzájuk, de a lakcímemet és telefonszámomat nem adtam meg nekik. Tanulmányozom az angol nyelvű irományukat.
2-es! 2006-ban MÉG jogállamiság volt.
A kérdésre? csak Orbán tudná visszahozni, más szervezet nem.
"2-es! 2006-ban MÉG jogállamiság volt."
Jaja, amikor emberek szemét lőtték ki Pesten, akkor az volt, meg amikor Fletó az őszödi beszéde után nem mondott le, akkor is, aha. Bezzeg amikor ma a rendőrök úgy bánnak a tüntetőkkel, mint a hímestojással, akkor meg diktatúra van. Elmentek ám gyerekek a tudjátok, hova. :)
Megírtam nekik hazánk jelenlegi állapotát. Azt válaszolták, hogy mások akármit csinálnak, de én fejlesszem tovább a joggal kapcsolatos tudásomat. Ezzel nemcsak magamnak teszek jót, hanem lehetőség szerint még másoknak is.
Többet ésszel, mint ész nélkül! Akkor nagyrészt a jogbölcsesség erénnyé válhat. Válasszuk mindannyian ezt az ösvényt, hogy a jogérvényesítés megvalósuljon. Mindent bele, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!