Az itt jelenlevő ügyvédek közül van, aki értkeli Geri Tibor kezdeményezését?
9
Miért lennék számon kérve?Azért mert virustagado vagyok? Sokat nem tudok róla,csak annyit hogy valami csoportot akar létrehozni ahol nincs cenzúra,minden tagnak pénzt kell fizetnie a szolgáltatás igénybevételéhez és azt hogy Gyurcsány barátnője.Ennyi
11
Hiába linkelnek bármit,neked az úgyse lenne jó.Es igen virustagado vagyok
13
Mondtam hogy nem tudok sokat róla de éppen eleget hogy tudjam ő is egy közönséges csaló
15 amugy mit jelent a vírus tgado pontosan ?
Ha nem tudsz sokat rola, honnan tudod hogy miről van szó pontosan?
16
Azt hogy nincs Covid
Tok mindegy hogy miről van szó,ha Gyurcsány haverja akkor onnastol kezdve nincs miről beszélni
17 Én leszarom a Tibort,engem nem érdekel,csak furcsa ellentmondások vannak.
Én is írhatom bárkiről a gyk-n hogy biztos forrásom van erre meg arra,akkor mindenki megeszi szerinted?
Amugy Én nem vagyok virus tgado csak érdekel,hogy szerinted mi vetne véget a jelenlegi helyzetnek ha nem a politikusok?
18
Nézd,engem nem érdekel hogy ki hisz nekem és ki nem.En tudok amit tudok és kész.
Az emberek tudnának véget vetni a helyzetnek összefogással.Aki a politikusokban hisz az egy álomvilágban él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!