Ki vagy mi a Magyar Állam tulajdonosa?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 00:05
11/18 anonim válasza:
#10: Akkor miért van az, hogy a "köztársasági elnök" nem szólal fel soha, semmikor sem, kivéve szilveszterkor, akkor is fennkölten beszél a vércsék, és egyéb szárnyasokról, de lényegi, értelmes mondata, gondolata nincsen?
Ha ellátná normálisa a szerepét, akkor nem bujdokolna állandóan...
13/18 anonim válasza:
Hát ez a covid szépen megmutatta hogy bizony a Rotschildek. Egyébként pénzt is csak ők nyomtathatnak
14/18 anonim válasza:
Az én államnak én vagyok a tulajdonosa. A tiédnek, ha magyar vagy, te.
15/18 anonim válasza:
Elvileg én meg te, meg a többek, de mint ahogy az Owell állatfarmjában is van, vannak egyenlőbbek.
16/18 anonim válasza:
Soros a tulajdonos, a helytartók pedig Orbán, Rogán, Semlyén, Matolcsi, Mészáros, Csányi és Tiborc. (Pld.)
17/18 anonim válasza:
16
Mégis hagyták neki megvenni a váltáskor a kommunisták által felhalmozott államadósságot? MIKOR?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!