Hogyan lehet egy tolvajt azonositani ha maszk van rajta?
Most hogy a maszk kotelezo, igy nem feltuno ha valaki maszkban megy lopni.
Nekem van kamera a hazamnal de ha valaki idejon maszkban es ellop valamit akkor hiaba mutatom a felvetelt a rendoroknek, hogy talaljak meg ha van rajta maszk?
Erre miert nem gondoltak a kulonbozo orszagok vezetoi mikor kotelezove tettek a maszkot?
En kulfoldon lakom, nem tudom mi a torveny Magyarorszagon de nalunk a pandemia elott tilos volt ugy bemenni egy boltba hogy maszk van rajtad. Most meg hiaba van kamera mindenhol, a maszk miatt nem lehet felismerni az embert, foleg ha napszemuveg is van rajta es kapucni, vagy baseball sapka a fejen. Igy a tolvajok kihasznaljak ezt es maszkban lopnak a boltban, a hazakhoz is odamennek es barmit elvihetnek, annelkul hogy felismernek oket.
Ha egy gyerek eltunik akkor hogy talaljak meg? Volt olyan aki regen elrabolt egy gyereket es ugy bukott le hogy kijarkalt az utcara vele, postara ment, stb hogy ne maradjon egyedul a gyerek, ne tudjon megszokni. Egyik alkalommal mikor vitte magaval a gyereket es valaki felismerte. A gyerek megvolt felemlitve, meg sem mukkant, nem mert szolni hogy o XY akit elrabolt a mellette allo ferfi. Ha maszk lett volna rajta akkor lehet sosem talaljak meg mert nem ismerte volna fel a gyereket senki, hiaba plakatoljak ki a kepevel a varost.
Itt ha tudják ki a tolvaj akkor sem foglalkoznak vele, nincs rá kapacitás. Rendőrökön látom, hogy kimerültek, nem tudnak egyszerre 5 helyen lenni.
Kicsit foglalkoztat a téma szóval amit én tapasztaltam közúton, 2 autó karambolozott, hívtak rendőrt , 20 perc volt mire kiért mert traffiztak és nem a végrehajtó állomány hibája, nem volt más csak kell a pénz a parancsnokok év végi jutalmához..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!